Voel jij dat je de diepte in mag met een 1-1 traject?

Bij een traject is er tijd en volledige aandacht voor jou. Meerdere sessies, met ademwerk, lichaamswerk en coaching om diepe verankering en ware verandering in je systeem teweeg te brengen. Niet even je teen erin, maar jezelf alle tijd en aandacht gunnen die je verdient !

Ik wandel naast je, waarbij er ruimte is om te voelen en de tijd te nemen om bewust en met zachtheid te onderzoeken wat er nou echt in je omgaat en te snappen hoe jouw systeem/lijf werkt en wat zij nodig hebben. Zo werken we stap voor stap door thema's heen, waarbij je sessie voor sessie steeds meer vertrouwd raakt en steeds dieper kan voelen en integreren, wat leidt tot transformatie. We werken aan jouw gewortelde, veilige basis, zodat jij stevig, licht en vrij in je kracht kan staan.

De vrijheid voelen om 𝘰𝘯 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘵𝘦𝘳𝘮𝘴 te leven. Die komt vanuit een eerlijke, liefdevolle toewijding aan jezelf.⁣⁣⁣⁣ Omdat je het waard bent ! 

Deep Dive 3 maanden 1-1 traject

 • sessies van 2 uur, om de 2 weken, waarin je 1:1 coaching en een ademsessie en lichaamswerk zal ontvangen.  Voor langdurige verandering.
 • Door middel van de sessies wordt een stevige basis van vertrouwen en herinnering aan jouw ware kracht en essentie gebouwd. Je ontdekt  op welke gebieden jij vollediger, vrijer en ontspannen kunt ademen en leven.  In de ademsessies wordt je uitgedaagd deze delen te ontmoeten, en dat wat daar zit te doorvoelen. Altijd in afstemming met jou en je zenuwstelsel.
 • Je leert in meer veiligheid en vertrouwen signalen te herkennen in je lichaam en bij je gevoel aanwezig te zijn.
 • Minder in het hoofd, en veel meer in en communiceren met je lijf.
 • Ik maak in mijn coaching ook gebruik van oa  Somatic therapy, ACT, polyvagal theory, en Delenwerk (IFS). We laten ons verbazen in wat er nodig is in het moment.
 • 1-1 Whatsapp ondersteuning naast de sessies waar nodig, zodat dat wat we aanraken in de sessies ook geïntegreerd kan worden in het dagelijks leven.  

Prijs - €1250,- **

Full Embodiment 6 maanden 1-1 traject

 • sessies van 2 uur, verspreid over 6 maanden, waarin je 1:1 coaching, ademsessies en lichaamsgericht werk zal ontvangen.
 • Door middel van de sessies wordt een stevige basis van vertrouwen en herinnering aan jouw ware kracht en essentie gebouwd. Je ontdekt  op welke gebieden jij vollediger, vrijer en ontspannen kunt ademen en leven.  In de ademsessies wordt je uitgedaagd deze delen te ontmoeten, en dat wat daar zit te doorvoelen. Altijd in afstemming met jou en je zenuwstelsel.
 • Dit is voor jou, wanneer jij voelt dat je mag committeren aan jouw proces,  voor diepe en duurzame transformatie. Een stevige basis bouwen in vertrouwen, zelfliefde, rust en vrijheid ! 
 • Je leert in meer veiligheid en vertrouwen in je lichaam  en bij je gevoel aanwezig te kunnen zijn. 
 • Ik maak in mijn coaching ook gebruik van oa  Somatic therapy, ACT en Delenwerk (IFS). We laten ons verbazen in wat er nodig is in het moment.
 • 1-1 Whatsapp ondersteuning naast de sessies waar nodig, zodat je alles ook echt kan integreren en verankeren in het dagelijks leven.  

Prijs - €1750,- **

 

* Tarieven zijn BTW-vrij

* Vaak is er vanuit de werkgever financiële ruimte voor zelfontwikkeling/LOB - Vraag het altijd na bij je werkgever!!

* * Payment plans zijn mogelijk. Laat het me weten. (:

Ik kan ook langskomen voor 1-1 sessies aan huis. 

 

''Mees is echt een ontzettend lieve, zachte en intelligente vrouw. Ze is tijdens de sessies 110% aanwezig en is oprecht aandachtig voor je en voor wat er in je speelt. Ze creëert ruimte voor wie jij bent en dat maakt dat je tijdens de ademsessies samen diep kan gaan en een ontzettend mooi traject van zelfliefde in kan slaan. Het ademwerk zelf is een prachtige ervaring en is moeilijk in woorden te omschrijven. Het stelt je in staat dichter bij jezelf te komen. Te ontdekken wat er nou echt in je leeft. Te ervaren wie je bent. Ik kan me goed voorstellen dat veel mensen weerstand voelen, maar geef jezelf dit gewoon cadeau, het feit dat je onderzoek doet naar ademwerk is eigenlijk het bewijs dat het wat voor je is.''

- Jeroen