Hi, ik ben Mees 

Aandachtig, liefdevol, down to earth en kalm zijn eigenschappen waardoor anderen zich veilig bij mij voelen. 

Onderzoekend ben ik al op  jonge leeftijd zelf voor het eerst in aanraking gekomen met yoga en ademwerk. Als tiener verloor ik gevaarlijk veel gewicht. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose Coeliakie (gluten-intolerantie). Glutenvrij eten was mijn medicijn voor herstel. Maar daarnaast had ik een eetstoornis ontwikkeld. Een enorm diep dal waarbij ik het contact met mezelf totaal verloren was. Eten was het enige waar ik controle over had, het voelde veilig. Na weer een gezond gewicht te hebben bereikt, heeft geforceerd gedrag heeft mij toen nog jaren lang achtervolgd. Ik was erg streng voor mezelf en moest van alles van mezelf, was bang om te falen. Wilde graag alle ballen even hoog houden. Tot ik uiteindelijk op een punt kwam waarop ik kon zien hoeveel dit me kostte: angst, slapeloosheid, paniek en hyperventilatie waren de eerste signalen van wat uiteindelijk een burn-out bleek. Ik moest mijn langverwachte reis naar Azië gedag zeggen, en een pad van zelfonderzoek diende zich aan. Er ontstond nieuwsgierigheid en openheid om te onderzoeken, en bereidheid om te zijn, te voelen wat Is. ⁣⁣⁣Dit keer meer naar de kern. Naast de reguliere therapie, ben ik verder de diepte in gedoken met ademwerk, wat mij echt de verdieping  bood in mijn gevoelswereld, en voor mij erg ondersteunend was om een kwetsbaarheid te bereiken die in gespreksvorm soms lastig te vinden was. Daar kon er niet meer omheen. Mijn lichaam en adem spraken voor zich. Hier heb ik de hardnekkige overtuigingen en mechanismes wérkelijk leren doorzien en langzamerhand mijn liefdevolle, zachte deel leren voeden. Stap voor stap echt leren voelen en doorvoelen wat mij weg kan houden van mijn kern, waarbij aandacht voor lichaam en gevoel centraal staat. 

En zo kon ik uiteindelijk ook niet anders dan verder de verdieping in duiken om zelf dit werk te delen met anderen. En ook de reis als (adem)therapeut blijft prachtig en uitdagend tegelijk. Het blijft je raken in de kern, blijft je spiegelen en geeft je de ruimte om dat wat er speelt in het leven te doorvoelen, te integreren en te belichamen.

Met meer (zelf)vertrouwen, ontspanning, inspiratie en een meer liefdevolle relatie met mezelf en anderen als gevolg.

Ik gun jou dat ook. ⁣⁣⁣💛
Mijn heldere sensitieve kant en mijn inmiddels 6 jaar ervaring als ademtherapeut deel ik graag met jou.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Ik ga met je in gesprek. Stel je vragen. Samen gaan we zachtjes naar de kern, onderzoeken we wat jou nog tegenhoudt in lijn te kunnen leven met jouw waarden en verlangens, dat wat jou werkelijk dient. En ontdekken we de kracht en de diepte die ademwerk te bieden heeft, brengen we ruimte in de gebieden waar beweging welkom is. Altijd met aandacht voor het lichaam, psyche en zenuwstelsel. Stap voor stap.

In een traject werken we aan een gewortelde basis, want als die staat, sta jij gegrond in je kracht. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Zodat jij de vrijheid kan voelen om 𝘰𝘯 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘵𝘦𝘳𝘮𝘴 te leven. Die komt vanuit een eerlijke, liefdevolle toewijding aan jezelf.⁣⁣⁣⁣ Omdat je het waard bent. ⁣⁣
YESS!⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 

                                                           
Ik houd enorm van dansen, muziek, reizen, houd van natuur, verdiep me graag in gezondheid, de cycli van het lichaam en heb nu 4 jaar een relatie met mijn lieve vriend. Daarnaast ben ik 1,5 dag werkzaam als diëtist/leefstijlcoach en ondersteun ik cliënten bij hun relatie met voeding & leefstijl bij Dieetplaneet in Amsterdam.

 

Achtergrond:

6 jaar ervaring als therapeut met ervaring in o.a.:

- Transformational Breath  bij www.paradijsopaarde.nu 

- Opleiding tot Bewust Verbonden Adem Trainer bij www.paradijsopaarde.nu De meest uitgebreide ademopleiding in Nederland

- Dan Brulé's Breathwork Fundamentals Training 

- Traumawerk, delenwerk, somatic work

- Ademruimte Breathwork basics 

Daarnaast:

- Acceptance and Commitment Therapy & Coaching (ACT) Psychologie - Puur Jezelf 

- Bsc Nutrition and Dietetics tot Diëtist aan de HvA. 

- Holistic Psychologist Work

En ik blijf leren.. 

Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam

Volg mij op Instagram


INFO

Mees Stegeman

Amsterdam Oost

kvk-nummer 81625179

Algemene Voorwaarden

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539