Welkom bij Space by Mees

 

In de puberteit had ik mijn eerste ademsessie. Enorm fascinerend  vond ik het om te merken hoe ik me persoonlijk kon ontwikkelen door middel van ademsessies.  De effecten die een ademsessie veroorzaakt blijven voor mij iets magisch. Het raakt je in de kern.  Uit eigen ervaring weet ik hoe noodzakelijk het is om de lagen van het overtuigingssysteem af te pellen om de functie van het gedrag ontdekken. Ademsessies hebben mij dat proces in bewustwording en groei geboden. Het is een boost naar meer (zelf)vertrouwen, ontspanning, inspiratie en een meer liefdevolle relatie met mezelf en anderen. Ademwerk voelt als thuiskomen. Je draagt het namelijk altijd bij je. Het brengt je snel in een staat van bewustwording en creëert ruimte voor het manifesteren van je dromen. 

Daarnaast heb ik op jonge leeftijd een passie ontwikkeld voor voeding. Op mijn elfde verloor ik gevaarlijk veel gewicht. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose Coeliakie (gluten-intolerantie). Glutenvrij eten was mijn medicijn voor herstel. Maar door het gewichtsverlies kreeg ik ook beperkende eetgewoonten en had ik een eetstoornis ontwikkeld along the road. Eten was het enige waar ik controle over had. Met de juiste coaching heb ik kunnen ontdekken waar dit vandaan komt en zo weer een gezonde relatie met voeding opgebouwd.  Voor de verwerking van deze periode is ademwerk ook zeer ondersteunend geweest. Ik wilde uiteindelijk ook meer weten van de werkingsmechanismen van het lichaam in relatie tot voeding en het kon dan ook niet anders dan dat ik voeding ging studeren.  

Ademhaling en voeding, onze basisbehoeften, die zoveel positieve effecten hebben op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Ik deel dit graag met iedereen!

 

Mijn missie is de wereld een stukje mooier te maken door voor bewustwording, heling en groei te zorgen op het gebied van ademcoaching, voeding en een bewuste en natuurlijke manier van leven. Heb een passie voor bewust en duurzaam leven. 
Ik houd enorm van lekker plantaardig eten en koken en heb nu twee jaar een relatie met mijn lieve Israëlische vriend.

 

Opleidingen:

- Transformational Breath®  bij www.paradijsopaarde.nu 2017

- Nutrition and Dietetics aan de HvA. -  juli 2020

- Minor Train The Trainer gevolgd tot het geven van trainingen aan groepen 

- Verdiepende cursussen in coaching , voeding en ademwerk

 

INFO

Mees Stegeman

Amsterdam Oost

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539