Over Mees

Aandachtig, liefdevol, down to earth en positief zijn eigenschappen waardoor anderen zich veilig en ontspannen bij mij voelen.

Onderzoekend en open-minded, ben ik al op heel jonge leeftijd voor het eerst in aanraking gekomen met yoga en ademwerk. Als tiener verloor ik gevaarlijk veel gewicht. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose Coeliakie (gluten-intolerantie). Glutenvrij eten was mijn medicijn voor herstel. Maar daarnaast had ik een eetstoornis ontwikkeld. Een enorm diep dal waarbij ik het contact met mezelf totaal verloren was. Eten was het enige waar ik controle over had. Geforceerd gedrag heeft mij nog lang achtervolgd. Ik was erg streng voor mezelf en moest van alles van mezelf, was bang om te falen. Ik weet dus als geen ander hoe het is om totaal uit verbinding te zijn met jezelf. Door de juiste coaching en het ademwerk heb ik uiteindelijk veel meer zachtheid uit kunnen nodigen in mijn leven.                                          Enorm fascinerend  vond ik het om te merken hoe ik mij persoonlijk kon ontwikkelen door middel van ademsessies. Wanneer stress, angsten of onzekerheden aanwezig waren, kon een ademsessie mij weer bij mijzelf brengen. Op latere leeftijd was daar de ruimte om dat wat er aangeraakt werd ook te plaatsen en de verdieping in te duiken. Ademwerk heeft mij dat proces in bewustwording en groei geboden. De combinatie van coaching en ademwerk is prachtig om zo helderheid te creëren in onze gevoelswereld en wat dat ons te vertellen heeft.  Het raakt je in de kern.  Altijd weer is het een boost naar meer (zelf)vertrouwen, ontspanning, inspiratie en een meer liefdevolle relatie met mezelf en anderen. 

Stap voor stap vanuit vertrouwen voor mezelf leren zorgen en helder aanvoelen en aangeven wat er zich van binnen afspeelt. Altijd zullen we onszelf weer uit mogen nodigen om weer tot onze kern te komen. Weer terugkeren in verbinding met onszelf en ons gevoel, ontspannen kunnen zijn met wat is. Om vanuit zachtheid en liefde eigenaarschap te kunnen nemen over ons leven en zo meer in onze kracht komen te staan.

Ademhaling, onze basisbehoefte, die zoveel positieve effecten heeft op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Ik deel dit graag met iedereen!

 

Ik hoop  de wereld een stukje mooier te maken door voor heling en groei te zorgen door middel van het vergroten van ons bewustzijn. Weer verbinden met onze kracht, om zo het leven ten volste te kunnen leven.

                                                                                   
Ik houd enorm van dansen, reizen, creatief zijn met lekkere gerechten, natuur en heb nu 3 jaar een relatie met mijn lieve Israëlische vriend. Daarnaast ben ik werkzaam als diëtist/leefstijlcoach en ondersteun ik cliënten bij hun relatie met voeding & leefstijl bij Dieetplaneet in Amsterdam.

 

Opleidingen:

- Transformational Breath®  bij www.paradijsopaarde.nu - 2017

- Bewust Verbonden Adem Trainer bij www.paradijsopaarde.nu

- Bsc Nutrition and Dietetics tot Diëtist aan de HvA. - 2020

- Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - Puur Jezelf 

- Dan Brulé's Breathwork Fundamentals 

- Ademruimte Breathwork basics

- Holistic Psychologist Selfhealers Circle

- Cycleseeds Cyclical CEO immersion

- Minor Train The Trainer gevolgd tot het geven van trainingen aan groepen 

- Verdiepende cursussen in ademwerk, voeding en coaching

Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam

INFO

Mees Stegeman

Sumatrastraat 198 HS

Amsterdam Oost

kvk-nummer 81625179

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539