Welkom bij Space by Mees

Jezelf openstellen vraagt om een veilige plek. Mees biedt die ruimte.

 

In de puberteit had ik mijn eerste ademsessie. Enorm fascinerend  vond ik het om te merken hoe ik mij persoonlijk kon ontwikkelen door middel van ademsessies. Ik werd me bewust van bepaalde emoties of herinneringen die ik blijkbaar nog niet helemaal een plekje had weten te geven. De effecten die een ademsessie veroorzaakt blijven voor mij iets magisch. Deze zijn op bewust niveau namelijk niet altijd te bereiken. Dit komt doordat er veel meer in het onbewuste opgeslagen ligt dan wij denken. Door daar met een ademsessie bij te komen kun je veel makkelijker transformatie teweeg brengen. 

 

Op jonge leeftijd ontwikkelde ik een passie voor voeding. Op mijn elfde verloor ik gevaarlijk veel gewicht. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose Coeliakie (gluten-intolerantie). Glutenvrij eten was mijn medicijn voor herstel. Mijn relatie met eten was in die periode echter erg verstoord geraakt. Met de juiste coaching heb ik kunnen ontdekken waar dit vandaan komt en zo weer een gezonde relatie met eten opgebouwd. De adem is voor mij een mooie tool om achter de oorzaak van bepaalde gedragspatronen te komen en emoties los te kunnen laten. De kracht die voeding op het lichaam en de geest heeft intrigeerde mij. Ik wilde meer weten van de werkingsmechanismen van het lichaam in relatie tot voeding. Later kwam daar nog het bewustzijn van de positieve effecten van plantaardige voeding op de gezondheid, dieren en de planeet bij. Het kon dan ook niet anders dan dat ik voeding ging studeren. Momenteel zit ik in mijn afrondingsfase Voeding en Diëtetiek en kan ik mij binnenkort officieel voedingsdeskundige noemen. 

 

De mix van begeleiding in ademwerk en voeding is voor mij de ultieme combinatie. Omdat veranderingen in eetgedrag pas mogelijk zijn wanneer je snapt waar het eetgedrag vandaan komt. Tijdens een ademsessie komen persoonlijke kerneigenschappen namelijk naar de oppervlakte en vindt transformatie plaats. 

 

Mijn droom is uitgekomen: mijn eigen 'space' waar ik de ruimte heb om te doen wat ik zo mooi vind: Samen met jou de helende krachten van ademhaling en voeding ontdekken. 

Ademhaling en voeding, onze basisbehoeften, die zoveel positieve effecten hebben op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Ik deel dit graag met iedereen!

 

Opleidingen:

- Transformational Breath®Gecertificeerd in 2017

- Nutrition and Dietetics aan de HvA. - Momenteel in afstudeer fase 

- Minor Train The Trainer gevolgd tot het geven van trainingen aan groepen