Welkom bij Space by Mees

 

In de puberteit had ik mijn eerste ademsessie. Enorm fascinerend  vond ik het om te merken hoe ik me persoonlijk kon ontwikkelen door middel van ademsessies. Ik ontdekte dat ik tijdens een ademsessie bepaalde gevoelens of gedachtes ervoer, waarvan ik me nog niet bewust was.  De effecten die een ademsessie veroorzaakt blijven voor mij iets magisch. Het raakt je in de kern. Elke dag ben ik dankbaar voor de bewustwording en groei die het mij biedt. Het is een boost naar meer (zelf)vertrouwen, ontspanning, inspiratie en een meer liefdevolle relatie met mezelf en anderen. 

Op jonge leeftijd ontwikkelde ik een passie voor voeding. Op mijn elfde verloor ik gevaarlijk veel gewicht. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose Coeliakie (gluten-intolerantie). Glutenvrij eten was mijn medicijn voor herstel. Mijn relatie met eten was in die periode alleen erg verstoord geraakt. Met de juiste coaching heb ik kunnen ontdekken waar dit vandaan komt en zo weer een gezonde relatie met eten opgebouwd. Ik wilde meer weten van de werkingsmechanismen van het lichaam in relatie tot voeding. Later kwam daar nog het bewustzijn van de positieve effecten van plantaardige voeding op de gezondheid, dieren en de planeet bij. Het kon dan ook niet anders dan dat ik voeding ging studeren. Momenteel zit ik in mijn afrondingsfase Voeding en Diëtetiek en kan ik mij in juli 2020 officieel voedingsdeskundige noemen. 

 

De mix van begeleiding in ademwerk en voeding is voor mij de ultieme combinatie. 

Mijn droom is uitgekomen: mijn eigen 'space' waar ik de ruimte heb om te doen wat ik zo mooi vind: Samen met jou de helende krachten van ademhaling en voeding ontdekken. 

Ademhaling en voeding, onze basisbehoeften, die zoveel positieve effecten hebben op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Ik deel dit graag met iedereen!

 

Opleidingen:

- Transformational Breath®Gecertificeerd in 2017

- Nutrition and Dietetics aan de HvA. - Afstuderend in juli 2020

- Minor Train The Trainer gevolgd tot het geven van trainingen aan groepen 

- Verdiepende cursussen in coaching