Over Mees

Aandachtig, liefdevol, down to earth en positief zijn eigenschappen waardoor anderen zich veilig en ontspannen bij mij voelen.

Onderzoekend en open-minded, ben ik in de puberteit voor het eerst in aanraking gekomen met ademwerk. Enorm fascinerend  vond ik het om te merken hoe ik me persoonlijk kon ontwikkelen door middel van ademsessies. Wanneer stress, angsten of onzekerheden mij overvielen, kon een ademsessie me weer bij mijzelf brengen. Op latere leeftijd kon ik dat wat er aangeraakt werd ook plaatsen en de verdieping in duiken. Het raakt je in de kern.  Ademsessies hebben mij dat proces in bewustwording en groei geboden. Het is een boost naar meer (zelf)vertrouwen, ontspanning, inspiratie en een meer liefdevolle relatie met mezelf en anderen. 

Daarnaast had ik op jonge leeftijd een passie ontwikkeld voor voeding. Op mijn elfde verloor ik gevaarlijk veel gewicht. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose Coeliakie (gluten-intolerantie). Glutenvrij eten was mijn medicijn voor herstel. Maar daarnaast had ik een eetstoornis ontwikkeld along the road. Eten was het enige waar ik controle over had. Met de juiste coaching heb ik kunnen ontdekken waar dit vandaan komt en zo weer een gezonde relatie met voeding opgebouwd. Hierdoor heb ik ervaren hoe noodzakelijk het is om de lagen van het overtuigingssysteem af te pellen om de functie van het gedrag ontdekken. Waarom eten we ? En hoe zit het nou precies met voeding? Daar wilde ik meer van weten. Het kon dan ook niet anders dan dat ik voeding ging studeren.  

Ademhaling en voeding, onze basisbehoeften, die zoveel positieve effecten hebben op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Ik deel dit graag met iedereen!

 

Ik hoop  de wereld een stukje mooier te maken door voor bewustwording, heling en groei te zorgen op het gebied van adem, voeding en een bewuste en natuurlijke manier van leven.                                                                                             
Ik houd enorm van lekker plantaardig eten en koken, dansen, natuur en heb nu twee jaar een relatie met mijn lieve Israëlische vriend.

 

Opleidingen:

- Transformational Breath®  bij www.paradijsopaarde.nu 2017

- Bsc Nutrition and Dietetics tot diëtist aan de HvA. -  juli 2020

- Minor Train The Trainer gevolgd tot het geven van trainingen aan groepen 

- Verdiepende cursussen in ademwerk, voeding en coaching

 


INFO

Mees Stegeman

Amsterdam Oost

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539