Hi, ik ben Mees 

Aandachtig, liefdevol, open-minded en down to earth zijn eigenschappen waardoor anderen zich veilig bij mij voelen. 

 Vanaf jongs af aan al geboeid door de mens en gedrag, met een fascinatie voor gezondheid en interesse in yoga en ademwerk, wist ik diep van binnen altijd al: hier ligt mijn pad. De mens ondersteunen in de verbinding met zichzelf en zijn/haar lijf.

Na zelf gediagnosticeerd te zijn met Coeliakie (gluten-intolerantie) was glutenvrij eten mijn medicijn voor herstel van extreem ondergewicht. Maar ondertussen had ik een eetstoornis ontwikkeld. Een enorm diep dal waarbij ik het contact met mezelf totaal verloren was. Na weer een gezond gewicht te hebben bereikt, heeft geforceerd gedrag heeft mij toen nog jarenlang achtervolgd. Ik was erg streng voor mezelf en moest van alles van mezelf, was bang om te falen. Wilde graag alle ballen even hoog houden. Tot ik uiteindelijk op een punt kwam waarop ik kon zien hoeveel dit me kostte: angst, slapeloosheid, paniek en hyperventilatie waren de eerste signalen van wat uiteindelijk een burn-out bleek, mijn zenuwstelsel was zwaar overbelast.    Een pad van zelfonderzoek diende zich aan. Er ontstond nieuwsgierigheid en openheid om te onderzoeken, en bereidheid om te zijn, te voelen wat Is. ⁣⁣⁣Dit keer meer naar de kern.

Naast de reguliere therapie, ben ik toen verder de diepte in gedoken met ademwerk. Waar ik een diepte en een kwetsbaarheid kon aanraken die in gespreksvorm soms lastig te vinden is. Daar kon er niet meer omheen. Mijn lichaam en adem spraken voor zich. Hier heb ik stap voor stap leren voelen hoe mijn adem, lijf en mind zo verbonden zijn met elkaar. De hardnekkige overtuigingen en mechanismes wérkelijk leren doorzien en langzamerhand meer met mijn liefdevolle, zachte deel kunnen verbinden. En meer ruimte en zachtheid weten uit te nodigen in m'n lijf.

En zo kon ik uiteindelijk ook niet anders dan verder de verdieping in duiken om zelf dit werk te delen met anderen.                          En ook de reis als (adem)therapeut blijft prachtig en uitdagend tegelijk. Het blijft je raken in de kern, blijft je spiegelen en geeft je de ruimte om dat wat er speelt in het leven te doorvoelen, te herrineren en te belichamen.

Met (zelf)vertrouwen, ontspanning, inspiratie en een liefdevolle relatie met mezelf en anderen als gevolg.

Ik gun jou dat ook. ⁣⁣⁣💛


Mijn heldere, sensitieve kant en mijn inmiddels 6 jaar ervaring als therapeut deel ik graag met jou.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Ik ga met je in gesprek. Stel je vragen. Samen gaan we zachtjes naar de kern, onderzoeken we wat jou nog tegenhoudt in lijn te kunnen leven met dat wat jou werkelijk dient. En ontdekken we de kracht en diepte die adem en lichaamswerk te bieden heeft. 

In een traject werken we aan een gewortelde basis, want als die staat, sta jij gegrond in je kracht. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Zodat jij de vrijheid kan voelen om 𝘰𝘯 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘵𝘦𝘳𝘮𝘴 te leven. Die komt vanuit een eerlijke, liefdevolle toewijding aan jezelf.⁣⁣⁣⁣

Omdat je het waard bent. ⁣⁣
YES!⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 

                                                           
Ik houd enorm van dansen, muziek, reizen, natuur, verdiep me graag in gezondheid, de cycli van het lichaam en heb nu 4 jaar een relatie met mijn lieve Israëlische vriend. Daarnaast ben ik ook 1,5 dag werkzaam als diëtist/leefstijlcoach en ondersteun ik cliënten bij hun relatie met voeding & leefstijl bij Dieetplaneet in Amsterdam. En ben ik co-trainer bij de basismodules van de ademwerk opleiding.  

 

Achtergrond:

6 jaar ervaring als therapeut, opgeleid in o.a.:

- Opleiding tot ademcoach bij www.paradijsopaarde.nu - GPBA Certified School/Training Program. De opleiding tot ademwerker in Nederland die voldoet aan de normen van de International Breathwork Training Alliance: 2 jarige opleiding met minstens 400 studie-uren.

- Opleiding tot Bewust Verbonden Adem Trainer bij www.paradijsopaarde.nu - 1 jaar.

- Trainer op de basismodules van de ademopleiding Paradijs op aarde. 

- Dan Brulé's Breathwork Fundamentals Training 

- Ademruimte Breathwork basics 

- Integrative Somatic Trauma Therapy  - Embodylab

- Acceptance and Commitment Therapy & Coaching (ACT) Psychologie - Puur Jezelf 

- Bsc Nutrition and Dietetics tot Diëtist aan de HvA. 

- Holistic Psychologist Work

En nieuwsgierig en leergierig als ik ben, blijf ik altijd bijleren.

Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam

Volg mij op Instagram


INFO

Mees Stegeman

Amsterdam Oost

kvk-nummer 81625179

Algemene Voorwaarden

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539