Over Mees

Aandachtig, liefdevol, down to earth en positief zijn eigenschappen waardoor anderen zich veilig en ontspannen bij mij voelen.

Onderzoekend en open-minded, ben ik al op jonge leeftijd voor het eerst in aanraking gekomen met ademwerk. Enorm fascinerend  vond ik het om te merken hoe ik mij persoonlijk kon ontwikkelen door middel van ademsessies. Wanneer stress, angsten of onzekerheden mij overvielen, kon een ademsessie mij weer bij mijzelf brengen. Op latere leeftijd kon ik dat wat er aangeraakt werd ook plaatsen en de verdieping in duiken. Ademwerk heeft mij dat proces in bewustwording en groei geboden. Het raakt je in de kern.  Altijd weer is het een boost naar meer (zelf)vertrouwen, ontspanning, inspiratie en een meer liefdevolle relatie met mezelf en anderen. 

Daarnaast heb ik op jonge leeftijd een passie ontwikkeld voor voeding en gezondheid. Op mijn elfde verloor ik gevaarlijk veel gewicht. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose Coeliakie (gluten-intolerantie). Glutenvrij eten was mijn medicijn voor herstel. Maar daarnaast had ik een eetstoornis ontwikkeld along the road. Een enorm diep dal waarbij ik het contact met mezelf totaal verloren was. Eten was het enige waar ik controle over had. De adem is hierbij een enorme ondersteuning geweest in het verwerkingsproces. In zachtheid mijn verleden aankijken en alles een plaatsje kunnen geven. Hierdoor heb ik ervaren hoe noodzakelijk het is om de lagen van het overtuigingssysteem af te pellen om de functie van het gedrag ontdekken.

Ademhaling, onze basisbehoefte, die zoveel positieve effecten heeft op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Ik deel dit graag met iedereen!

 

Ik hoop  de wereld een stukje mooier te maken door voor heling en groei te zorgen door middel van het vergroten van ons bewustzijn. Weer verbinden met onze kracht en essentie, om zo het leven ten volste te kunnen leven en werkelijk goed voor onszelf en onze omgeving te kunnen zorgen. 

                                                                                   
Ik houd enorm van dansen, reizen, creatief zijn met lekkere gerechten, natuur en heb nu 2,5 jaar een relatie met mijn lieve Israëlische vriend. Daarnaast ben ik werkzaam als diëtist/leefstijlcoach bij Dieetplaneet in Amsterdam.

 

Opleidingen:

- Transformational Breath®  bij www.paradijsopaarde.nu - afgerond 2017

- Bsc Nutrition and Dietetics tot diëtist aan de HvA. - afgerond juli 2020

- Minor Train The Trainer gevolgd tot het geven van trainingen aan groepen 

- Verdiepende cursussen in ademwerk, voeding en coaching

 


INFO

Mees Stegeman

Amsterdam Oost

kvk-nummer 81625179

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539