Enkele Individuele sessie

één-op-één begeleiding, voor een diepere werking en volledige tijd en aandacht voor jou.

  • We starten met een coachingsgesprek: Waar sta je nu, wat speelt er bij jou, wat is je intentie voor de ademsessie?
  • Je ontvangt een volledige ademsessie van 1 uur
  • Je krijgt een analyse van jouw adempatroon
  • Tips voor thuis mee
  • In totaal duurt de sessie 2 uur

Introductie Ademsessie -  2,5 uur

          €100,-

Losse Privé sessie* - 2-2,5 uur

          €120,-

 

Trajecten - Voor diepe transformatie

 Short deep dive traject - 5 sessies €450,- *

 Full transformation traject - 10 sessies €850,- *

 

Durf je de diepte in te gaan met je adem ? Bij een coachingstraject is er echt even tijd en volledige aandacht voor jou. Om aan te kijken wat er in jou aandacht behoeft. Om te voelen wat er gevoeld mag worden. Voor meer rust, heling, zachtheid, vrijheid en ontspanning. De sessies zijn altijd persoonlijk: Hoe voel jij je vandaag en wat heb jij nodig? Zo werken we door thema's heen, waarbij je sessie voor sessie steeds meer vertrouwd raakt met de ademtechniek en dus dieper kan voelen en integreren. Elke sessie krijg je oefeningen mee voor thuis, toegespitst op jouw proces.

 

In de Short deep dive van 5 sessies vinden er mooie inzichten en shifts in energie plaats. Een prachtige basis van vertrouwen en herinnering aan jouw ware kracht en essentie wordt gebouwd. Je ontdekt hoe jij vollediger, vrijer en ontspannen kunt ademen en dit kunt integreren in het dagelijks leven. Stap voor stap leer je je adem op waarde te schatten en je over te geven aan de begeleiding en aanrakingen tijdens de sessies. Dit zal zich dan ook reflecteren in je leven: makkelijker loslaten, meer vertrouwen in jezelf en een verbinding met jouw gevoel en je lichaam. Na elke sessie krijg je aandachtspunten en opdrachten mee. Deze zijn altijd afgestemd op jou, en dus uniek, aansluitend op wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen en wat er aandacht behoeft bij jou.

 

De Full Transformation van 10 sessies is voor jou, wanneer jij voelt dat je mag committen aan jouw proces, dat er bij jou laagjes af te pellen zijn voor diepe en duurzame transformaties. Vaak is de ademmethode tijdens de sessies in het begin nog erg wennen en is er sprake van weerstand om volledig jouw diepste gevoel aan te kijken. Hoe meer vertrouwd jij bent met de ademtechniek, hoe helderder jij kan voelen, integreren en manifesteren !  Zodat jij vanuit jouw volste potentie kunt leven en/of ondernemen.  Na elke sessie krijg je aandachtspunten en opdrachten mee. Deze zijn altijd afgestemd op jou, en dus uniek, aansluitend op wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen en wat er aandacht behoeft bij jou.

 

Laten we kennis maken

Heb je interesse in een ademtraject? Je bent altijd vrij om een een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in te boeken van 30 minuten. Ik maak graag kennis met je en hoor graag jouw verhaal! Er is uiteraard ruimte om vragen te stellen.


* Tarieven zijn incl. 21% BTW

* Als je ZZP’er bent of zelfstandig ondernemer, kan je de sessies als coaching opvoeren en krijg je de BTW terug.

Good to know:

- Afhankelijk van wat jouw verhaal en wat jouw adempatroon de eerste ademsessie laat zien, kunnen we ook in overleg besluiten tot een ademtraject op maat.

Ervaringen

INFO

Mees Stegeman

Sumatrastraat 198 HS

Amsterdam Oost

kvk-nummer 81625179

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539