ADEMCIRKEL - Meld je aan voor de wachtlijst

 

Kom ervaren hoe het is om in een groep te ademen tijdens een groeps ademsessie !

Een ademsessie- maar dan in een groep. Samen bewust ademen is enorm krachtig. Het heeft een positief effect op de energie, waardoor je elkaar ondersteunt naar een diepere staat van bewustzijn. Even kom je samen, en deelt ieder een stukje van zichzelf. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 

Wat je kan verwachten: wanneer je je adem volledig opent en verbindt kom je in een diepe meditatieve staat terecht, waarbij je snel in verbinding komt met jezelf.  Met onze ademhaling zetten we (onbewust) veel vast in het dagelijks leven en daardoor zit er veel opgeslagen in ons systeem. De adem spiegelt je waar je nog niet 'vrij' bent en laat je je potentie voelen. Tijdens de ademsessie zullen wij je begeleiden de ruimte te creëren in gebieden waar voor jou de blokkades liggen, en waarbij het vrijkomen en de integratie van emoties mogelijk is. Ook spreken we affirmaties uit die met jou resoneren en zo inwerken op je systeem voor positieve transformatie.

 

Een ademsessie is enorm geschikt als je: Graag meer in contact wilt komen met je gevoelens, voelt dat je los mag laten en ontspannen. Maar daarnaast is het een hele mooie methode om inspiratie te ontvangen, te ontspannen en dat wat je verlangt in het leven extra te bekrachtigen. 

We werken persoonlijk, zodat iedereen voldoende begeleiding ontvangt (1 coach: 2-3 deelnemers).

 

Je bent welkom vanaf 19:20, er staat thee voor je klaar. Je kan een lekker plekje uitzoeken en om 19:30 starten we met een intro over onszelf en de adem. Daarna zal je zelf kennis maken met de Bewust verbonden ademhaling. 

De ademsessie duurt in totaal 1 uur en bestaat uit een actief deel, eindigend met een integratiefase. Na de ademsessie is er tijd om je ervaring met ons te delen.

Wees welkom! 

 

Wanneer: De datum van de volgende ademcirkel hangt af van de c-maatregelingen. Meld je aan voor een plekje op de lijst.

Investering: 50,-

Locatie: TACA, Borgerstraat 102, Amsterdam.

Aanmelden viacontactformulier of Whatsapp naar 06-11366539.