Ademcirkel - Zo 18 juni ~ VOL: Meld je aan voor een plekje op de wachtlijst.

 

Sluit aan bij de ademcirkel, een cadeau aan jezelf. In het vaak toch drukke mensenbestaan, een moment voor jou om  te verbinden met jezelf, jouw adem en lichaam. De ademsessie laat je echt even stil staan bij wat er diep van binnen in jou leeft. 

Ademwerk is bijzonder krachtig en is elke keer weer een andere ervaring: van diepe ontspanning tot helende transformatie. Het  geeft je de ruimte om te mogen zijn, te voelen, te ontladen en weer op te laden.  

We openen de middag met een Intro en check-in in groepsvorm om vervolgens  in het lijf te zakken met een ademsessie. 

Na de ademsessie is er ruimte om te delen en te reflecteren.

Ik houd de groep klein (max 5-6 pers) zodat er ruimte  is voor persoonlijke aandacht. Zowel beginners als mensen die al ervaring hebben met ademwerk zijn super welkom. 

Een middag met een fijne groep gelijkgestemden waar we 'moeten' mogen loslaten. Kom jezelf ont-moeten. 

Laat je verrassen! Het wordt mooi!

 

About me:

Met een passie voor body&mind practises, heeft Mees veel ervaring als breathwork therapeut en coach. En laat ze mensen op een toegankelijke manier kennis maken met de zachtheid en kracht die adem en lichaams- gericht werk te bieden heeft. Met 7 jaar ervaring met (adem)therapie, en een achtergrond in ACT therapie, Diëtetiek, en verdieping in de psyche en traumawerk, begeleidt ze op een integrale manier.  Altijd met uitgangspunt om meer vrijheid en ontspanning in leven en lichaam uit te nodigen.

 

Wanneer: Zo 18 juni 14.30-16.30. Vol. Meld je aan voor een plekje op de wachtlijst.

Prijs: 55- 

Locatie: Studio Lumen, Nieuwe Keizersgracht 58. Amsterdam centrum.

Taal: Nederlands. Tenzij Engels sprekenden zich aanmelden.

Vragen? Laat het me weten !

 

Meest gestelde vragen:

Kan ik meedoen als ik zwanger ben?

Ja! je kan meedoen als je zwanger bent. Het kan een enorm mooie en verbindende ervaring zijn als je zwanger bent. Om zo verbinding te voelen met jezelf en verbinding met je lijf en baby. Dieper te zakken en meer ruimte te creeren in je lijf en misschien bepaalde spanning los te laten. 

Ik als coach houd er natuurlijk ook rekening mee, en zal ervoor zorgen dat je je zo veilig en ontspannen als mogelijk voelt. 

Wat zijn contra-indicaties?

Hoge bloedruk, ernstige PTSS of trauma, epilepsie, eerdere diagnose van bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening.

Dit betekent niet altijd dat een ademsessie niet geschikt is voor jou. Laat het me weten en dan kunnen we het overleggen.

Ademcirkel groepsademsessie
Ademcirkel Groepsademsessie breathwork amsterdam
Review ademcirkel groepsademsessie

Volg mij op Instagram

INFO

Mees Stegeman

Sumatrastraat 198 HS

Amsterdam Oost

kvk-nummer 81625179

Algemene Voorwaarden

CONNECT

info@spacebymees.com 

06-11366539