Events 


ADEMCIRKEL -  Meld je aan 

 

Kom ervaren hoe het is om in een groep te ademen! Voor iedereen die naar binnen wilt keren.  Samen bewust ademen is enorm krachtig. Ademen in een groep heeft een positief effect op de energie, waardoor je elkaar ondersteunt naar een diepere staat van bewustzijn. Even kom je samen, en deelt ieder een stukje van zichzelf. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 

Wat je kan verwachten: wanneer je je adem volledig opent en verbindt kom je in een diepe meditatieve staat terecht, waarbij je snel in diepe verbinding komt met jezelf.  Met onze ademhaling zetten we (onbewust) veel vast in het dagelijks leven en daardoor zit er veel opgeslagen in ons systeem. Tijdens de ademsessie zal ik je begeleiden de ruimte te creëren in gebieden waar voor jou de blokkades liggen, en waarbij het vrijkomen en de integratie van emoties mogelijk is. Ook spreek ik affirmaties uit die met jou resoneren en zo inwerken op je systeem voor positieve transformatie.

Een ademsessie is enorm geschikt als je: Graag meer in contact wilt komen met je gevoelens, voelt dat je los mag laten en ontspannen. Maar daarnaast is het een hele mooie methode om inspiratie te ontvangen, te ontspannen en dat wat je verlangt in het leven extra te bekrachtigen. 

Ik werk persoonlijk, zodat iedereen voldoende begeleiding ontvangt (1 coach: 3-4 deelnemers).

 

Ik verwelkom je met een kopje thee. Je kan een lekker plekje uitzoeken en dan starten we met een kennismaking en een intro over de adem. Daarna volgt een volledige ademsessie. Deze duurt in totaal 1 uur en bestaat uit een actief deel, eindigend met een integratiefase. Na de ademsessie is er tijd om je ervaring met ons te delen.

Wees welkom!

 

Wanneer: Komende datum volgt. Meld je aan om jouw plekje te reserveren.

Investering: 50,-

Locatie:  Nieuwezijds Voorburgwal 101. amsterdam centrum.

Aanmelden viacontactformulier of Whatsapp naar 06-11366539