Events 


ADEMCIRKEL - 25 Augustus 19.30-21.30

 

Kom ervaren hoe het is om in een groep te ademen! Voor iedereen die naar binnen wilt keren.  Samen bewust ademen is enorm krachtig. Ademen in een groep heeft een positief effect op de energie, waardoor je elkaar ondersteunt naar een diepere staat van bewustzijn. Even kom je samen, en deelt ieder een stukje van zichzelf. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 

Wat je kan verwachten: wanneer je je adem volledig opent en verbindt kom je in een diepe meditatieve staat terecht, waarbij je snel in diepe verbinding komt met jezelf. Veel zit onbewust opgeslagen in ons systeem. Door middel van een ademsessie worden gevoelens of overtuigingen naar de oppervlakte gebracht. We zullen je begeleiden je adem te openen in gebieden waar voor jou de blokkades liggen, en waarbij het vrijkomen en de integratie van emoties mogelijk is. Ook spreken we affirmaties uit die met jou resoneren en zo inwerken op je systeem voor positieve transformatie.

 

Een ademsessie is enorm geschikt als je: Graag meer in contact wilt komen met je gevoelens, het 'druk' hebt, stress ervaart, burn-out of spanningsklachten ervaart. Maar daarnaast is het een hele mooie methode om inspiratie te ontvangen, te ontspannen en dat wat je verlangt in het leven extra kan bekrachtigen. Je zal ervaren dat je snel een diepe meditatieve staat bereikt door de hoge energie. 

We werken persoonlijk, zodat iedereen voldoende begeleiding ontvangt (1 coach: 3-4 deelnemers).

 

Je bent welkom vanaf 19:15, er staat thee voor je klaar. Je kan een lekker plekje uitzoeken en om 19:30 starten we met een intro over onszelf en de adem. Daarna zal je zelf kennis maken met de Bewust verbonden ademhaling. 

De ademsessie duurt in totaal 1 uur en bestaat uit een actief deel, eindigend met een integratiefase. Na de ademsessie is er tijd om je ervaring met ons te delen.

Wees welkom!

 

Wanneer: 25 Augustus, 19.30-21.30.

Investering: 50,-

Locatie: Studio da Vasco, Vasco Da Gamastraat 10.

Aanmelden viacontactformulier of Whatsapp naar 06-11366539