Intro/Single 1:1 Ademsessie* 2 uur

één-op-één begeleiding, voor een diepere werking en volledige tijd en aandacht voor jou.

 • We starten altijd met een (coachings)gesprek: Waar sta je nu, wat speelt er bij jou, wat is jouw verlangen? Ik begeleid jou naar jouw binnenwereld, onderzoek hier met jou wat er aanwezig is. En begeleid je op dit thema dmv diverse technieken. Altijd met aandacht voor het zenuwstelsel en lichaam.
 • Een ademsessie van 1 uur, in totaal duurt de sessie 2 uur
 • Je ontvangt een analyse van jouw adempatroon & Take-home messages ter integratie voor thuis.

Prijs - €125,-

 

Liever een Groeps ademsessie

Samen ademen in een groep is erg bijzonder. Samen til je elkaar net water hoger in de energie.  De prijs per persoon gaat dan ook omlaag en is daarom misschien wel de juiste optie voor jou.     

20 Augustus is er weer eentje. Dit keer een special edition!                  


1:1 Online Ademsessie - 2 uur

          €100

1:1 Holistic Coaching (online) - 1 uur

           € 55

 

Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam
Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam
Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam

1:1 Trajecten 

De ware vruchten plukken van ademwerk zit hem in langdurige begeleiding. Niet even je teen erin. Maar jezelf mogen committen aan jouw proces. Bij een traject is er tijd en volledige aandacht voor jou. Een adempatroon en overlevingsmechanisme draag je al een tijd bij je, dus het is een proces om deze te doorzien en te doorvoelen wat er aanwezig is. Te doorzien op welke manieren jij jezelf beschermt en soms nog niet jezelf bent. Ik houd een liefdevolle, veilige space voor jou. En onderzoek samen met jou waar de aandacht naar toe mag.

Je leert meer over jezelf en jouw systeem, zodat er begrip en compassie ontstaat.  Voor meer zachtheid, ruimte, vrijheid en ontspanning. De sessies zijn altijd persoonlijk: Hoe voel jij je vandaag en wat heb jij nodig? Met aandacht voor jouw zenuwstelsel en adempatroon. Zo werken we stap voor stap door thema's heen, waarbij je ook sessie voor sessie steeds meer vertrouwd raakt met de ademtechniek en dieper kan voelen en integreren. Elke sessie krijg je persoonlijke (integratie & adem)oefeningen mee voor thuis, zodat dat wat er aangeraakt is in de sessie ook daadwerkelijk zijn plekje vindt in het dagelijks leven.

Het vergt veiligheid en vertrouwen om je te laten begeleiden. We werken aan een gewortelde basis, want als die staat, sta jij gegrond in je kracht. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣Zodat jij de vrijheid kan voelen om 𝘰𝘯 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘵𝘦𝘳𝘮𝘴 te leven. Die komt vanuit een eerlijke, liefdevolle toewijding aan jezelf.⁣⁣⁣⁣ Omdat je het waard bent. 

Deep Dive Journey 

 • sessies van 2 uur, waar je 1:1 coaching en ademsessies zal ontvangen. Een prachtige basis van vertrouwen en herinnering aan jouw ware kracht en essentie wordt gebouwd. Je ontdekt  op welke gebieden jij vollediger, vrijer en ontspannen kunt ademen.  In de ademsessies wordt je uitgedaagd deze delen te ontmoeten, en dat wat daar opgeslagen ligt  te doorvoelen. 
 • Meer afstand kunnen nemen van bepaalde gedachtes, en meer aanwezig kunnen zijn in het lichaam en bij je gevoel. 
 • Ik maak gebruik van oa Bewust Verbonden Ademwerk, ACT, Voice-dialogue, The work van Byron Katie,  Ego-bewustzijn en Somatic Therapy en trauma-informed coaching.
 • Na elke sessie krijg je integratie- & ademoefeningen mee voor thuis. Deze zijn altijd afgestemd op jou, aansluitend op wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen en die jou nu op fysiek/mentaal emotioneel het meest dienen. Zodat dit ook in het dagelijks leven belichaamd kan worden.
 • Om de week hebben we een sessie, en je mag me altijd appen. 

Prijs - €500,- * 

 

Full Embodiment Journey 

 • 10 sessies van 2 uur, waar je 1:1 therapeutische coaching en ademsessies zal ontvangen.
 • Dit is voor jou, wanneer jij voelt dat je mag committen aan jouw proces,  voor diepe en duurzame transformaties. Vooral als je voelt dat er echt een basis gebouwd mag worden in veiligheid en vertrouwen in je lichaam. 
 • Mag je jezelf de tijd gunnen?  De meeste patronen zitten al lang in je systeem, en kosten tijd om echt gezien en begrepen te worden. Daarom is het fijn om jezelf ook de tijd te gunnen voor dit  proces en dat wat er besproken wordt te laten landen en volledig te kunnen integreren.
 • Niet te snel willen lopen, en niet ergens voorbij lopen, vanuit zachtheid.
 • Ik maak gebruik van oa ACT, Voice-dialogue, The work van Byron Katie,  Ego-bewustzijn en Somatic Therapy.
 • Je krijgt take-home messages & (integratie & adem)oefeningen mee. Deze zijn altijd afgestemd op jou, aansluitend op wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen en wat er aandacht behoeft bij jou.
 • Om de week hebben we een sessie, en je mag me altijd appen.

Prijs - €950,- *

Voorafgaand aan een traject, vindt er altijd een intake plaats. Ik maak graag kennis met jou en hoor graag jouw verhaal. Ik werk persoonlijk en ben dus graag op de hoogte van jouw situatie. Hier ga ik met jou na wat de kern is van jouw vraag/verlangen en wat jij op fysieke/mentaal/emotioneel gebied ervaart. Dit alles om jou uiteindelijk zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. 

Om een helder beeld te krijgen van jouw huidige verlangens,  vraag ik je het intakeformulier in te vullen, waarop tijdens het proces kan worden gereflecteerd. Deze kunnen we / ik gebruiken als een guide along the road.

Laten we kennis maken

Heb je interesse in een traject, maar heb je vragen of twijfel je nog? Je bent vrij om een gratis online kennismakingsgesprek in te boeken van 30 minuten. Ik maak graag kennis met je en hoor graag jouw verhaal. Er is ruimte om al je vragen te stellen. - No strings attached. 


* Tarieven zijn BTW-vrij

* Vaak is er vanuit de werkgever financiële ruimte voor zelfontwikkeling/LOB - Vraag het altijd na bij je werkgever!

* Payment plans zijn mogelijk. Laat het me weten. (:

 

 

Zij gingen je voor:

INFO

Mees Stegeman

Sumatrastraat 198 HS

Amsterdam Oost

kvk-nummer 81625179

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539