1:1 Ademsessie

één-op-één begeleiding, voor een diepere werking en volledige tijd en aandacht voor jou.

  • We starten met een coachingsgesprek: Waar sta je nu, wat speelt er bij jou, wat is jouw verlangen? Ik begeleid jou naar jouw binnenwereld, laat jou hier de antwoorden vinden en deze onderzoeken.
  • Je ontvangt een volledige ademsessie van 1 uur
  • Bij de eerste sessie krijg  je een analyse van jouw adempatroon
  • In totaal duurt de sessie 2-2.5 uur
  • Aandacht voor Integratie en persoonlijke oefeningen voor thuis

Intro/Losse Privé Ademsessie* - 2-2,5 uur

          €120,-

Liever een Groeps ademsessie?

Samen ademen in een groep is erg bijzonder. Samen til je elkaar net water hoger in de energie. De prijs per persoon gaat dan ook omlaag en is daarom misschien wel de juiste optie voor jou. 


1:1 Online Ademsessie - 2 uur

          €100

1:1 Holistic Coaching - 1 uur

           € 55

Ademconsult - 1 uur

€55

 

Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam
Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam
Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam

Trajecten - Voor diepe transformatie

 

 Short Deep dive traject - 5 sessies €500,- * 

 Full Embodiment traject - 10 sessies €950,- *

 

Bij een coachingstraject is er echt even tijd en volledige aandacht voor jou. Om aan te kijken wat er in jou aandacht behoeft. Om te voelen wat er gevoeld mag worden. Voor meer rust, heling, zachtheid, vrijheid en ontspanning. In het traject gaat het over het doorzien van wie je bent, waar je tegenaan loopt en op welke manieren jij jezelf beschermt en soms nog niet jezelf bent. Je leert meer over jezelf, zodat je uiteindelijk alle delen van jou kan begrijpen, accepteren en omarmen. De sessies zijn altijd persoonlijk: Hoe voel jij je vandaag en wat heb jij nodig? Zo werken we stap voor stap door thema's heen, waarbij je sessie voor sessie steeds meer vertrouwd raakt met de ademtechniek en dieper kan voelen en integreren. Elke sessie krijg je (integratie )oefeningen mee voor thuis, altijd toegespitst op jouw persoonlijke proces.

 

In de Short deep dive van 5 sessies vinden er mooie inzichten en shifts in energie plaats. Een prachtige basis van vertrouwen en herinnering aan jouw ware kracht en essentie wordt gebouwd. Je ontdekt hoe jij vollediger, vrijer en ontspannen kunt ademen en dit kunt integreren in het dagelijks leven. Steeds meer leer je je adem op waarde te schatten en je over te geven aan de begeleiding en aanrakingen tijdens de sessies. Dit zal zich dan ook reflecteren in je leven: makkelijker accepteren & loslaten, meer vertrouwen in jezelf en een verbinding met jouw gevoel en je lichaam. Na elke sessie krijg je aandachtspunten en opdrachten mee voor thuis. Deze zijn altijd afgestemd op jou, en dus uniek, aansluitend op wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen en wat er aandacht behoeft bij jou.

 

De Full Embodiment van 10 sessies is voor jou, wanneer jij voelt dat je mag committen aan jouw proces,  voor diepe en duurzame transformaties. Vaak is de ademmethode in het begin nog erg wennen en is er sprake van weerstand om volledig jouw diepste gevoel aan te kijken. Hoe meer vertrouwd jij bent met de ademtechniek, hoe helderder jij kan voelen, integreren en manifesteren. Zodat jij nog meer vanuit jouw volste potentie kunt leven en/of ondernemen.  Na de Full Embodiment ben je ook in staat thuis zelfstandig een ademsessie de toen. Na elke sessie krijg je aandachtspunten en opdrachten mee voor thuis. Deze zijn altijd afgestemd op jou, en dus uniek, aansluitend op wat er tijdens de sessie naar voren is gekomen en wat er aandacht behoeft bij jou.

 

Voorafgaand aan een traject, vindt er altijd een intake plaats. Ik maak graag kennis met jou en hoor graag jouw verhaal. Ik werk persoonlijk en ben dus graag op de hoogte van jouw situatie. Hier ga ik met jou na wat de kern is van jouw vraag/verlangen, welke fysieke/mentale klachten jij ervaart en welke overtuigingen er aanwezig zijn. Dit alles om jou uiteindelijk zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. 

Om een helder beeld te krijgen van je huidige gewenste doelen (en tegelijkertijd ruimte te laten voor overgave),  stuur ik je altijd een intakeformulier op, waarop tijdens het proces kan worden gereflecteerd. Deze kunnen we / ik gebruiken als een guide along the road.

Laten we kennis maken

Heb je interesse in een traject, maar twijfel je nog? Je bent vrij om een een gratis online kennismakingsgesprek in te boeken van 30 minuten. Ik maak graag kennis met je en hoor graag jouw verhaal. Er is uiteraard ruimte om vragen te stellen. - No strings attached. 


* Tarieven zijn incl. 21% BTW

* Als je ZZP’er bent of zelfstandig ondernemer, kan je de sessies als coaching opvoeren en krijg je de BTW terug!

* Soms is er vanuit de werkgever financiële ruimte voor zelfontwikkeling

* Het is mogelijk om in termijnen te betalen

Good to know:

- Afhankelijk van wat jouw verhaal en wat jouw adempatroon de eerste ademsessie laat zien, kunnen we ook in overleg besluiten tot een ademtraject op maat. Dit kan bestaan uit een mix van  therapeutische coaching & ademsessies.

Zij gingen je voor:

INFO

Mees Stegeman

Sumatrastraat 198 HS

Amsterdam Oost

kvk-nummer 81625179

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539