Transformational Breath®

Ademen doen we iedere dag. Iedereen heeft een uniek ademhalingspatroon. Hieraan kan je zien hoe iemand in het leven staat. Zoals we ademen, zo leven we. Als jong kind kiezen we er al (onbewust) voor onze ademhaling te doseren of vast te zetten. Door niet volledig te ademen, hoeven we namelijk niet alles te voelen. Door bewust te kiezen voor een volledig verbonden ademhaling (zonder pauzes), nodigen we elk stukje van onszelf uit het weer te laten stromen en volledig te ontspannen. 

 

Een ademsessie werkt in op verschillende niveaus

 


Fysiek niveau


Bij een ademsessie leer je hoe je vollediger en effectiever kan ademen. Een open ademhaling zorgt voor een vrije doorstroming van bewegingsenergie in het lichaam. Beperkende of onnatuurlijke ademhalingspatronen worden zichtbaar en je oorspronkelijke adempatroon kan zich opnieuw ontwikkelen. Je leert om volledig, makkelijk en effectief te ademen waardoor je meer energie, ontspanning, fitheid en evenwicht ervaart.

 

Mentaal/Emotioneel niveau


Onze emotionele staat is terug te zien in onze adem. Spanning, stress, onderdrukte of onverwerkte emoties en overtuigingen  uit het verleden. Deze liggen allemaal opgeslagen in het onderbewuste en zijn fysiek opgeslagen in ons celgeheugen.  

Een ademsessie brengt deze herinneringen uit je onderbewuste naar boven en daar doorheen ademen lost de herinnering aan die emotie, gedachte of overtuiging simpelweg uit je celgeheugen op

 

Spiritueel niveau


Door ons lichamelijk en mentaal/emotioneel vrij te maken, komen we meer in contact met wie we werkelijk zijn. Volledig in onze eigen kracht, vanuit ontspanning en rust. Er ontstaat meer helderheid, je weet en voelt beter wat goed voor je is, zodat je de juiste beslissingen neemt. Daardoor is het mogelijk om meer in het nu leven, en krijg je beter inzicht in welke emoties van jou zijn en welke van een ander.