Voor wie is Transformational Breath®?

Transformational Breath® is voor iedereen die open staat om zich persoonlijk te ontwikkelen en bewust te worden van zijn of haar adem en (gedachte)patronen om deze zo positief te transformeren.

 

Daarnaast kan het ondersteunend werken bij oa de volgende situaties:

  • Burn-out klachten, vermoeidheid, overbelasting

  • Moeite met in contact komen met gevoelens 
  • Moeite met expressie van gevoelens/gedachtes 
  • Gebrek aan zelfvertrouwen
  • Gebrek aan inspiratie/richting
  • Benauwdheidsklachten, een te hoge ademhaling, hyperventilatie

  • Onverwerkte angsten en trauma’s

  • Voedings verstoord gedrag

  • (Onverklaarbare) fysieke klachten, spanningsklachten

 

Zweverig?

Het klinkt misschien zweveriger dan het is. Het is tegenwoordig toch ook heel normaal om aan yoga te doen? Ik denk dat wij in de westerse wereld het contact met onszelf en onze natuur verloren zijn. Mijn benadering is down to earth en ik communiceer dus ook graag op een toegankelijke manier. 

Ademsessies voor gezonder (eet)gedrag

Soms weten we nou eenmaal niet waardoor het komt dat het zo lastig is om bepaalde gewoontes of patronen te verbreken. Veel zit onbewust opgeslagen in ons systeem. Door middel van een ademsessie kunnen we er achter komen welke patronen of overtuigingen leiden tot een bepaald gedrag. Ook de oorzaken van ons eetgedrag kunnen hierdoor onder de loep worden genomen. 

Een ademsessie als jongere?

Vaak denken we als jongere volwassen dat we het allemaal wel aankunnen, we zijn immers jong toch? Toch blijft het aantal burn-outs onder de jongere generaties maar stijgen. Zelf heb ik ervaren dat ademsessies erg ondersteunend kunnen zijn als jong persoon. 

Er gebeurt namelijk enorm veel op fysiek en mentaal gebied: Loskomen van de veilige thuisbasis en daardoor dus moeten leren om je veilig en verbonden te voelen met jezelf en je lichaam. Het aangaan van relaties en intieme ervaringen.

Maar vooral die enorme  druk van de maatschappij en de stress die daarbij komt kijken (studie/werk/wat is mijn levensdoel?).

Allemaal thema's die ook voorbij zullen blijven komen in het leven .

Des te fijner is het dus om daar al vroeg mee in balans te zijn en te leren hoe jij als invidu in balans kan blijven.

Uit eigen ervaring raad ik dan ook enorm aan om als jongere een sessie te nemen ! Ik heb er zoveel aan gehad op het gebied van zelfbewustzijn en zelfheling.

Ademen met kinderen

Kinderen kunnen heel veel baat hebben bij een ademsessie. Door middel van ademsessies leggen kinderen een stevige basis voor hun persoonlijke ontwikkeling. Het kan oa helpen bij angstklachten en hyperventilatie, onzekerheden, of woede.

 

Wil je meer weten of een ademsessie bij mij komen ervaren? Of twijfel je of het iets voor jou / jouw naaste(n) is?  Stuur mij gerust een berichtje!