Ademwerk 

Ademen doen we iedere dag. Vanaf het moment dat we geboren worden, tot het moment dat we onze laatste adem uitblazen. Iedereen heeft een uniek adempatroon. Hieraan kan je letterlijk zien hoe iemand in het leven staat: Zoals we ademen, zo leven we.  Allemaal  hebben we ervaringen in het leven die ons adempatroon beïnvloeden.  Als jong kind kiezen we er al (onbewust) voor onze ademhaling te doseren of vast te zetten. Zo controleren of onderdrukken we gevoelens en emoties door bijvoorbeeld in het buikgebied spieren aan te spannen, hoger te ademen, of simpelweg minder voluit te ademen.⁣ 

De hele dag door worden we getriggerd door dingen die in onze buitenwereld gebeuren. Iedereen reageert daar anders op, afhankelijk van jouw ervaringen in het leven, en je interpretaties en overtuigingen hierbij. We hebben het vaak niet door: er gebeurt iets en ons lichaam en zenuwstelsel reageert pijlsnel in de vorm van fysieke reacties, gedachten en gevoelens.  De simpelste, snelste en meest effectieve manier om hier inzicht in te krijgen, is via je ademhaling.                                              Onze adem is het allereerste waar ons zenuwstelsel op reageert, het is letterlijk de poort naar binnen.  De bewust Verbonden Adem maakt je bewust van je beperkende gedachten, emoties, overtuigingen en/of patronen die repeterende gedachten of emoties voortbrengen. Deze herinneringen liggen opgeslagen in je onderbewuste, in je cellulaire geheugen. Hier planten we dan heel bewust het zaadje van de gewenste positieve intentie. Dit zorgt voor acceptatie, integratie en transformatie van jouw belemmeringen en brengt je naar je kern. Zo sta je meer ontspannen in je kracht en durf je je emoties steeds vaker toe te staan, zonder dat je ze probeert weg te duwen.

Werken met de verbonden adem betekent ons bewustzijn inzetten om ons veiliger te leren voelen bij onszelf. De ademtechnieken laten je jouw potentie voelen, zodat jij je talenten, wensen en je doelen helemaal tot bloei kan laten komen. 

Nieuwsgierig geworden naar een traject? Plan een gratis online kennismakingsgesprek!

Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam
Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam
Ademcoaching | Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam

Breathwork is the art + science of applying breath awareness + conscious breathing for health, growth and change in body, mind and spirit.

Our breath is the bridge which connects life to consciousness, which unites your body to your thoughts & memories.

Een ademsessie werkt in op verschillende niveaus


Fysiek 


Onze ademhaling is een directe spiegel van hoe het met ons gaat. In de westerse wereld gebruiken we maar een beperkt deel van onze ademcapaciteit. Een ademsessie laat je voelen waar je meer mag  openen en verzachten.  Aan de hand van een analyse van jouw ademhalingspatroon, komen beperkende of onnatuurlijke ademhalingspatronen naar de oppervlakte en verbetert de efficiëntie van jouw ademhalingsmechanisme. Het masseert je interne organen en lymfe, en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam.  

 

Mentaal/Emotioneel 


Je gemoedstoestand en emoties worden geassocieerd met verschillende ademhalingspatronen.

Is het je ooit opgevallen dat wanneer je gestrest, angstig of bang bent, je kort en oppervlakkig ademt?

Ook bij andere emoties, die we liever niet willen voelen of die te pijnlijk zijn om helemaal te ervaren, kunnen we onze adem vastzetten.

Deze onverwerkte gevoelens, emoties, verlangens en sensaties zetten we vast in ons lichaam en kunnen ons op verschillende manieren belemmeren in het hier en nu. 

Bewust verbonden ademen geeft je de mogelijkheid in te checken bij jezelf en in contact te komen met je onderbewuste. We kunnen onverwerkte emoties doorvoelen en integreren en daarmee ruimte maken voor het hier en nu. Allemaal zodat we meer in onze ware kracht komen te staan en eigenaarschap leren te nemen over ons gevoel.

Spiritueel 


Mensen bestaan uit cellen, die bestaan uit deeltjes van vibrerende energie. Zelfs je gedachten, gevoelens en emoties zijn vibrerende energie. In de natuurkunde vertelt de Wet van Entrainment ons dat als je een extreem hoge trillingsfrequentie in het lichaam creëert, elke lage vibratie-energie (inclusief emoties zoals woede, angst, angst, schuld) wordt geïntegreerd en getransformeerd naar die van een hogere vibratie.

Hierdoor voel je vaak helder en duidelijk wat jouw missie of purpose is en welke richting je op wilt in het leven.

Jouw intuïtie krijgt de ruimte, waardoor je meer en meer trouw kunt blijven aan jezelf, ook in relatie tot  de ander. 

Nieuwsgierig geworden ? Plan een gratis kennismakingsgesprek!

Mooie woorden van anderen

INFO

Mees Stegeman

Sumatrastraat 198 HS

Amsterdam Oost

kvk-nummer 81625179

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539