Ademwerk 

Ademen doen we iedere dag. Vanaf het moment dat we geboren worden, tot het moment dat we onze laatste adem uitblazen. Iedereen heeft een uniek adempatroon. Hieraan kan je letterlijk zien hoe iemand in het leven staat: Zoals we ademen, zo leven we.  Als jong kind kiezen we er al (onbewust) voor onze ademhaling te doseren of vast te zetten.  Allemaal  hebben we ervaringen in het leven die ons adempatroon beïnvloeden. Naarmate we ouder worden en door hoe de maatschappij vorm gegeven is, leren we het als het ware af om onze gevoelens toe te laten en werkelijk te doorvoelen. Onze  ademhaling  is verbonden met ons gevoel en onbewust controleren of onderdrukken we gevoelens en emoties door bijvoorbeeld in het buikgebied spieren aan te spannen, hoger te ademen, of simpelweg minder voluit te ademen.⁣ En al deze emoties of gevoelens die we met onze adem hebben gecontroleerd of onderdrukt, kunnen we niet verwerken en kunnen voor fysieke en mentale klachten zorgen.

De bewust verbonden adem maakt je bewust van je beperkende gedachten, emoties, overtuigingen en/of patronen die repeterende gedachten of emoties voortbrengen. Vervolgens kunnen we onze adem bewust inzetten om weer in verbinding te komen met ons gevoel en ons lichaam. Door middel van ademcoaching en coaching kunnen we afscheid  nemen van de blokkades, verdrongen emoties of patronen die ons niet langer dienen. Deze herinneringen liggen opgeslagen in je onderbewuste, in je cellulaire geheugen. Hier planten we dan heel bewust het zaadje van de gewenste positieve intentie. Dit zorgt voor acceptatie, integratie en transformatie van jouw belemmeringen en brengt je naar je kern. Zo sta je meer ontspannen, blij en in je kracht in het leven en durf je je emoties toe te staan, zonder dat je probeert ze weg te duwen, veranderen of fixen.

 Hiermee nodigen we elk stukje van onszelf uit het weer te laten stromen en volledig te ontspannen. 

Werken met de verbonden adem betekent ons bewustzijn inzetten om helemaal Rauw onszelf te zijn. De ademtechnieken laten je jouw potentie voelen, zodat jij je talenten, wensen en je doelen helemaal tot bloei kan laten komen. 

Nieuwsgierig geworden ? Plan een gratis kennismakingsgesprek!

Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam
Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam | Ademsessie
Breathwork Amsterdam | Ademcoach | Ademwerk Amsterdam | Ademsessie

Our breath is the bridge which connects life to consciousness, which unites your body to your thoughts.

 

Een ademsessie werkt in op verschillende niveaus


Fysiek 


Onze ademhaling is een directe spiegel van hoe het met ons gaat. In de westerse wereld gebruiken we maar een beperkt deel van onze ademcapaciteit. Dit kan lichamelijke klachten en vermoeidheid opleveren. Een verbonden adem opent en verzacht.  Het masseert je interne organen, versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en zorgt voor meer energie.  Aan de hand van een analyse van jouw ademhalingspatroon, komen beperkende of onnatuurlijke ademhalingspatronen naar de oppervlakte en verbetert de efficiëntie van jouw ademhalingsmechanisme om de gezondheid en vitaliteit van het lichaam te ondersteunen.

 

 

Mentaal/Emotioneel 


Je gemoedstoestand en emoties worden geassocieerd met verschillende ademhalingspatronen.

Is het je ooit opgevallen dat wanneer je gestrest, angstig of bang bent, je kort en oppervlakkig ademt?

Ook bij andere emoties, die we liever niet willen voelen of die te pijnlijk zijn om helemaal te ervaren, kunnen we onze adem vastzetten.

Deze onverwerkte gevoelens, emoties, verlangens en sensaties zetten we vast in ons lichaam en kunnen ons op verschillende manieren belemmeren in het hier en nu. 

Bewust verbonden ademen geeft je de mogelijkheid in te checken bij jezelf en in contact te komen met je onderbewuste. We kunnen onverwerkte emoties doorvoelen en integreren en daarmee ruimte maken voor het hier en nu. Allemaal zodat we meer in onze ware kracht komen te staan.

Spiritueel 


Mensen bestaan uit cellen, die bestaan uit deeltjes van vibrerende energie. Zelfs je gedachten, gevoelens en emoties zijn vibrerende energie. In de natuurkunde vertelt de Wet van Entrainment ons dat als je een extreem hoge trillingsfrequentie in het lichaam creëert, elke lage vibratie-energie (inclusief emoties zoals woede, angst, angst, schuld) wordt geïntegreerd en getransformeerd naar die van een hogere vibratie.

Hierdoor voel je vaak helder en duidelijk wat jouw missie of purpose is en welke richting je op wilt in het leven.

Jouw intuïtie krijgt de ruimte, waardoor je meer en meer trouw kunt blijven aan jezelf, ook in relatie tot  de ander. 

Nieuwsgierig geworden ? Plan een gratis kennismakingsgesprek!

Mooie woorden van anderen

INFO

Mees Stegeman

Sumatrastraat 198 HS

Amsterdam Oost

kvk-nummer 81625179

CONNECT

info@spacebymees.com

06-11366539