Voor wie is Ademen?

Bewust verbonden ademen is voor iedereen die open staat om bewust te worden van zijn of haar binnenwereld door middel van de adem en zich persoonlijk te ontwikkelen door zijn/haar gedachtes  positief te transformeren.  

 

Leven vanuit jouw hart, in contact en diep verbonden met je gevoel en intuïtie

Expressie van gevoelens/gedachtes/ verlangens

Uitbreiding van zelfvertrouwen

Omarmen van jouw sensualiteit en creatieve kracht

In veiligheid loslaten van opgeslagen emoties, onverwerkte angsten en trauma’s

Moeiteloos inspiratie, dromen & richting aantrekken met ease en flow

In contact met jouw lichaam, balans in levensstijl 

Verlichting van stress & burn-out of spanningsklachten 

 

Soms weten we nou eenmaal niet waardoor het komt dat het zo lastig is om bepaalde gewoontes of patronen te verbreken. Veel zit onbewust opgeslagen in ons systeem. Door middel van een ademsessie kunnen we er achter komen welke patronen of overtuigingen leiden tot een bepaald gedrag. Ook de oorzaken van ons gedrag en gevoelens kunnen hierdoor onder de loep worden genomen.  Vervolgens vind er transformatie plaats. Oude pijnen worden doorvoeld en nodigen uit tot een vrijer adempatroon en leven, vanuit  overgave en vertrouwen. 

Zweverig? 

Ik denk dat we in de westerse wereld en cultuur het contact met onszelf en onze natuur verloren zijn. Je zal ervaren hoe het is om in jouw lichaam te zijn en daarmee te verbinden. Vanuit deze staat van zijn kun je namelijk veel helderder aanwezig zijn en beter luisteren naar jouw intuïtie. Mijn benadering is down to earth en ik communiceer dus ook op een toegankelijke manier.